Ook dit jaar zet Motor Toer Club De Hondsrug uit Emmen zich weer in voor een goed doel. Wij willen jullie als club hier graag voor uitnodigen.

Open motortoerrit voor bewoners De Trans
EMMEN – Ook dit jaar zet Motor Toer Club De Hondsrug uit Emmen zich weer in voor een goed doel. Op zaterdag 12 september houdt de club weer haar jaarlijkse Open Toerrit. Het inschrijfgeld is tien euro per deelnemer. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar de afdeling ambulant Zuidoost van De Trans in Emmen.

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. Di...t kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. In de afgelopen jaren heeft MTC De Hondsrug het Hospicehuis, Sigrid’s Garden, bewonerscomplex Het Waal en de kinderafdeling van het Scheperziekenhuis verblijd met een cheque.

De deelnemers aan de Open Toertocht kunnen tussen 10.00 en 11.30 uur vertrekken bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge. Daar is ook de finish. De mooie route is beschikbaar in zowel Garmin als TomTom-formaat. Deelnemende motorrijders kunnen de route individueel rijden maar ook kan worden aangesloten bij een groep. Meer info is verkrijgbaar bij Karst van Oosten tel. 06 5068 7605.