Graag willen wij Café Dorgelo hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen als Vierdaagse startpunt voor de Feestweek Schoonebeek 2018.

Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid.

Namens het bestuur en rijders nogmaals onze hartelijke dank.

alt

Ook dit jaar zet Motor Toer Club De Hondsrug uit Emmen zich weer in voor een goed doel. Wij willen jullie als club hier graag voor uitnodigen.

Open motortoerrit voor bewoners De Trans
EMMEN – Ook dit jaar zet Motor Toer Club De Hondsrug uit Emmen zich weer in voor een goed doel. Op zaterdag 12 september houdt de club weer haar jaarlijkse Open Toerrit. Het inschrijfgeld is tien euro per deelnemer. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar de afdeling ambulant Zuidoost van De Trans in Emmen.

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. Di...t kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. In de afgelopen jaren heeft MTC De Hondsrug het Hospicehuis, Sigrid’s Garden, bewonerscomplex Het Waal en de kinderafdeling van het Scheperziekenhuis verblijd met een cheque.

De deelnemers aan de Open Toertocht kunnen tussen 10.00 en 11.30 uur vertrekken bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge. Daar is ook de finish. De mooie route is beschikbaar in zowel Garmin als TomTom-formaat. Deelnemende motorrijders kunnen de route individueel rijden maar ook kan worden aangesloten bij een groep. Meer info is verkrijgbaar bij Karst van Oosten tel. 06 5068 7605.

Filip van Vondel heeft de motor verkocht en opgezegd als lid.

Maar Christian Eikens is zondag 26 juli 2015, lid geworden met dank aan Nicolaas B. Cage

(Cage is voormalig dakhaas en kindervriend, nu echter de man met de pet die ons allemaal past)

Christian Welkom en veel mooie km. met de club.

Opgave rijders MC Schoonebeek, weekend 3/4/5 juli 2015

1    Bethil Dijks
2    Henk Klein
3    Gilbert Pietjou
4    Erik Sieben
5    Marco Rietbroek
6    Gert Hermes
7    Gerrit van der Veen
8    HenkJan Siersema
9    Richard Hooijveld
10  Johan Ludwig
11  Leo Schutten
12  Gerrie Goeree
13  Albertien Unij
14  Herman van Wijk
15  Dries Vrielink
16 Gerard Heijnen

Of nummer 13 mee gaat staat niet vast (afhankelijk van haar lichamelijke welzijn)

We gaan naar Sauerland  Hotel Frisse-Faust         www.frisse-faust.de

Hauptstraße 15,   57392   Schmallenberg,     Duitsland        Telefoon:+49 2972 1397

We hebben twee persoonskamers en een enkele één persoonkamer met Halfpension,

kosten zijn 82 euro pp. voor het weekend en natuurlijk nog de kosten van de frisdrank.

Vertrek vanaf Johanplace: vrijdag 3 juli om 09.00 uur, om 08.30 uur staat de koffie klaar.

Johanplace :   De Kampen  17   7761CH  Schoonebeek    0524-531945.

Pokerrun2015 656

Meer artikelen...