Lijst van overleden clubleden van MotorClub Schoonebeek onder de subknop: Diversen / In Memoriam

Jan Elzing 61 jaar overleden 23 febr 2009
Met het overlijden van Jan verliezen we onze vrolijke en energieke sterke man die jaren achtereen de spil van onze club was.
Door zijn inzet, het maakte niet uit of het nu het organiseren was van het jaarlijkse feest bij hem in de schuur, het uitzetten en voorrijden van een toertocht of het meenemen van de boomstam voor het spiekersloan naar de feestavond, is onze motorclub altijd een actieve club geweest en gebleven.

Van zijn werk op weg naar huis, werd Jan getroffen door een hartstilstand. Met Jan verliezen we het 'hart' van de motorclub.
We zullen hem enorm missen..!!

Jan Eisen 40 jaar overleden 11 maart 2008
Met diepe verslagenheid geeft het bestuur te kennen, dat Jan Eisen aan een hartstilstand is overleden
Hoewel Jan de laatste jaren niet meer meereed, was hij op de ledenvergaderingen nog wel eens aanwezig.
Jan zal in onze gedachten blijven, in het bijzonder, door zijn in het verleden  bezemwagen -  praktijken.

Jan, een trucker en motorman die we ons blijven herinneren..!!

René Pat 37 jaar overleden 3 febr 2007
 Plotseling overleed op zaterdag 3 februari op de leeftijd van 37 jaar: René Pat.

Samen met een paar van zijn vrienden werd René in 1997 lid van de motorclub.
Rond die periode heeft hij met een paar ritten meegereden maar een doorgewinterde rijder werd hij niet.
Ondanks dat zijn kameraden het lidmaatschap al lang hadden opgezegd bleef René ongemerkt toch lid.
Daardoor zullen velen van jullie René op een andere wijze hebben gekend dan als motorrijder en lid van onze motorclub.

Wij wensen zijn vriendin, haar kinderen, ouders en overige familie heel veel sterkte toe in de komende tijd.

Jan Schoonbeek 42 jaar overleden 24 okt 2006
Diep geschokt waren wij toen nauwelijks twee maanden na het overlijden van zijn zwager Roelof ons zeer gewaardeerde lid Jan Schoonbeek door een hartstilstand overleed.
Juist aan hem en zijn echtgenote Marianne hadden Marleen en haar kinderen veel steun gehad.
Hoewel Jan door andere drukke bezigheden niet altijd meereed met de toertochten, toonde hij door zijn aanwezigheid bij de ledenvergaderingen en zijn spontane deelname aan bijv. de kascontrole zijn betrokkenheid bij de club.  Aan de jaarlijkse avondvierdaagse nam Jan, als hij in de gelegenheid was, altijd met veel enthousiasme deel, vaak samen met zijn zwager Roelof.

Een gezonde dosis humor was hem niet vreemd.
Jan, een man die we ons blijvend zullen herinneren..!!

Meer artikelen...