Welkom op de website van
Motorclub Schoonebeek

Zondag 8 September, Sterrit 2019. Vertrek om 9.00 vanaf het Turfcafé voor 385 mooie kilometers.

--- laatst bijgewerkt op 22 April 2019 ---

Jaarlijks plannen we ongeveer 18 toertochten in de directe omgeving van Schoonebeek,
de ritten variëren van 120 tot 200 km.
klik hier voor GPS-routes

Ook hebben we jaarlijks een motorweekend naar bijv. de Harz, de Eifel of een andere leuke omgeving.
Verder organiseren we, tijdens de Schoonebeker feestweek, een avond motor-4-daagse.
Om hieraan deel te nemen hoef je geen lid te zijn.

De laatste tocht van het jaar is onze bekende 'Snertrit'.
Het is ook een mooie rit, alleen is er na afloop onbeperkt snert eten bij Het Turfcafé.

Onze zondagse ritten beginnen en eindigen gewoonlijk in Schoonebeek bij Het Turfcafé, zodat we na de rit alles nog eens goed kunnen doornemen.

De aan het eind van het jaar welverdiende Jan Elzing Bokaal wordt op een gezellige motorclub-feestavond uitgereikt.

Voor meer informatie over onze leden, het bestuur van de club of om lid te worden, kijk dan onder de knop Bestuur.